Schimb si returnare

Magazinul online Bedding.md vă informează că sunteți în drept de a schimba sau returna produsul achiziționat, cu respectarea condițiilor enunțate mai jos. 

Condiții de schimb și returnare: 

  • Produsul va fi schimbat sau returnat  în decurs de 10 zile din momentul achiziționării. 
  • Produsul care urmează a fi schimbat sau returnat nu a fost utilizat. 
  • Articolul se regăsește în starea lui inițială și nu a suferit nici un fel de modificări. Starea produsului permite vânzătorului să îl comercializeze din nou. 
  • Articolul este însoțit de ambalaj și conține toate elementele incluse inițial.

Dumneavoastră acceptați aceste condițiile în mod implicit, odată cu realizarea comenzii.

Compania noastră respectă drepturile clienților și în caz de necesitate, va returna resursele bănești  achitate sau va schimba produsul. În cazul returului, compania Bedding.md garantează restituirea integrală a sumei achitate. 

Totuși, clientul se responsabilizează să solicite returul/schimbul produsului în termenul stabilit mai sus. 

De asemenea, clientul are posibilitatea de a achita diferența de preț, dacă dorește să își schimbe achiziția pe un alt produs, care face parte dintr-o altă categorie de preț.  

Pentru a obține detalii cu privire la procedura pe care o veți urma, apelați-ne la numărul +37360377444. Consultanții noștri vă vor ghida pe parcursul procesului și produsul va fi schimbat/returnat cu succes, cu respectarea condițiilor. Relațiile dintre Bedding.md și clienții săi se bazează pe încredere reciprocă.