Despre noi

Bedding MD reprezintă o companie care realizează comercializarea de mărfuri textile în Republica Moldova. 

Istoria noastră a început cu un magazin offline, care s-a bucurat de un număr mare de clienți și ne-a motivat să ne extindem. Ne-am lansat pe piața din Moldova de mai bine de 10 ani, iar datorită experienței pe care am căpătat-o, putem afirma cu încredere că știm de ce are nevoie un client. Reputația noastră pozitivă s-a confirmat în timp, iar recenziile clienților fideli pot confirma acest fapt. 

Astăzi, activăm atât offline, cât și online. După cum confortul clientului este prioritatea noastră, am decis să lansăm un magazin online, care ar economisi timpul cumpărătorului. Misiunea noastră principală este să facilităm procesul de achiziție și să bucurăm clienții cu produse calitative.

Bedding MD propune cel mai mare asortiment de mărfuri textile din Moldova. Specialiștii aleg minuțios articolele care urmează a fi comercializate, acestea fiind fabricate de mai mult de 10 producători, din 5 țări diferite! Fiecare produs corespunde perfect raportului preț/calitate.

În magazinul nostru online sunt propuse peste 300 de produse de calitate înaltă, la preț accesibil. Asortimentul larg vă permite să găsiți orice articol textil, de care aveți nevoie.

Prin ce ne evidențiem pe piața din Moldova? 

  • Reputație impecabilă
  • Calitate înaltă a produselor
  • Prețuri accesibile
  • Asortiment larg 
  • Livrare rapidă

Dacă doriți să ne cunoașteți în realitate, vă așteptăm în showroom-urile noastre! Ne găsiți pe strada Lev Tolstoi 24/1 sau în magazinul UNIC, la etajul 5.