Clienți angro

Compania Bedding este unul dintre liderii pieței textile din Republica Moldova cu o experiență de peste 30 ani pe piața locală. Vînzarea cu amănuntul a produselor textile de uz casnic este doar una dintre domeniile noastre de activitate. Colaborăm activ cu clienții angro și corporativi, suntem gata să vă oferim o abordare individuală și condiții avantajoase de cooperare.

Pentru clienții corporativi!

Pentru clienții corporativi oferim o gamă mare de produse care pot servi cadou pentru orice eveniment. Nu este nimic mai potrivit decît o pătură confortabilă sau un prosop catifelat pentru a arăta clienților sau angajaților Dumneavoastră grija și atenția Dumneavoastră.

Deținătorii de proprii afaceri!

Proprietarii de afaceri: hoteluri și restaurante, saloane de frumusețe, piscine și alte locuri în care sunt necesare produsele textile, oferim condiții deosebit de avantajoase pentru achiziționare de produse textile și uz casnic.

Clienților angro

Noi avem o abordare individuală pentru fiecare partener și vă putem oferi condițiile de cooperare potrivite. Vom ajuta ca afacerea Dvs. să prospere.

Condiții favorabile pentru cooperare:

- Un minim de documente pentru a începe cooperarea cu persoanele fizice cît și juridice;

- Înregistrarea comenzii în orice mod convenabil pentru Dvs.: prin magazinul online, prin telefon sau prin e-mail;

- Nu există restricții privind cantitatea de bunuri în comandă: puteți comanda atît un lot mare, cît și un singur produs;

- Abordare individuală, ajutor în proiectarea și selecția bunurilor, politică loială de plată.


Pentru a obține lista de prețuri și de a afla mai multe despre cooperare, vă rugăm să ne contactați în orice mod convenabil pentru dvs.:

prin telefon: +373 (60) 377444 / +373 (69) 375472 sau prin e-mail: mail@bedding.md


Vom fi bucuroși să cooperăm!