Achitare și livrare

După ce ați efectuat o comandă în magazinul online Bedding.md, veți achita produsul la livrarea acestuia. Achitarea se realizează în numerar, prin intermediul curierului. 

Livrare 

Echipa Bedding.md are grijă nu doar de calitatea produselor comercializate, dar și de asigurarea unui serviciu calitativ de livrare! Produsele textile comandate vor ajunge în cel mai scurt timp la adresa indicată de dumneavoastră.

Livrarea se realizează în orice zi a săptămânii, fără zile de odihnă, atât în Chișinău, cât și în alte orașe din Republica Moldova.  Comenzile efectuate înainte de ora 13:00 vor fi livrate în aceeași zi, după posibilitate.

Care sunt taxele aplicate pentru livrare?

  • În Chișinău livrarea este gratuită, dacă ați executat o comandă în valoare de minim 1000 de lei. Dacă ați făcut o comandă mai mică, veți achita suma de 30 de lei pentru livrare. 
  • În Republica Moldova indiferent de costul comenzii, clienții achită 50 de lei pentru livrare. 

Serviciul nostru de livrare este apreciat de clienți, întrucât datorită lui ei reușesc să economisească timp și să profite de produse textile de calitate înaltă. Pentru că ținem la confortul clientului, înțelegem că el nu mereu are posibilitatea de a se deplasa în magazinul nostru offline și că uneori, o simplă vizită poate consuma ore în șir. Din acest motiv am decis să facilităm procedura de cumpărare. Acum, fiecare client poate analiza catalogul nostru online și alege produsul preferat.

Livrarea a trecut sub responsabilitatea noastră, iar dumneavoastră vă rămâne doar să comandați! 

Bedding MD va livra produsele textile în siguranță, în termenul stabilit.